⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"pelivideo"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1317 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla pelivideo, merkityt blogikirjoitukset.

Lieron faneille Noita

Marraskuussa 2016 perustettu pelipaja Nolla Games tekee Noita-nimistä räiskintäpeliä. Se on sivulta kuvattu 2D-peli, jossa jokainen pikseli noudattaa fysiikan lakeja. Rakenteilla olevan pelin pressikitissä kirjoitetaan pelaajan voivan kehittää omia loitsuja. Ne ovat kai jonkinlaisia aseita, kuten säteitä tai räjähteitä, joita voi singota eri puolille pelimaailmaa. Peli ilmestyy ”tällä vuosikymmenellä” Windowsille. Se muistuttaa hyvin paljon parinkymmenen vuoden takaista Molezia ja Lieroa.

Lue kokonaan…

Pelivideo: Red Orchestra 2 ja kenttänä Cold Steel

26,5 minuutin mittainen pelivideo Playing Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (Cold Steel) oli tuskastuttavan hidas ladata YouTubeen. Siihen kului yli neljä tuntia. Siirrettävän videotiedoston koko oli 2,28 gigatavua. Nauhoitin sen eilen pian sen jälkeen kun sain asennetuksi AverMedia Live Gamer HD:n, tyyriin videokaappauskortin, jolla voi nauhoittaa toki pelien lisäksi mitä tahansa muutakin ruudulla näkyvää nappulaa painamalla.

Lue kokonaan…