⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"postilokero"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1321 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla postilokero, merkityt blogikirjoitukset.

Ilmaisjakelulehdetkö ovat laillista spämmiä?

Ilmaisjakelulehden toimittaminen postilaatikkoon tai -luukkuun on jatkossa sallittua vaikka luukussa tai laatikossa lukisi ettei spämmiä haluta ottaa vastaan. Tällaiseen väitteeseen olen törmännyt pariin otteeseen parina viime päivänä. Ehkä se on totta. Olkoon niin tai näin. Olen kiinnostunut enemmänkin siitä minkälaisia vastatoimia laillistetun spämmin uhriksi joutunut henkilö voi toteuttaa. Ehkä postilaatikkoon taikka -lokeroon voi laittaa parkkipaikoilla usein kummittelevan "tarkastusmaksumuistutuksen", että jos roskapostia tulee niin siitä peritään 50 euron käsittelymaksu, tai jotakin sen suuntaista. Ehkä roskapostin voisi levitellä luontoon. Mitä useampi heittää spämmit tuulten vietäväksi, sitä synkempi mielikuva kuluttajille tulee mainoslehdessä mainostettavasta yrityksestä tai palvelusta — ehkä. Tämä vaihtoehto aiheuttaa ns. kollateraalista damagea ympäristölle, mutta taistelussa mielipuolisuutta vastaan se voi olla hinta joka on maksettava.

Lue kokonaan…

Kuulumisia kuvina

Minun on joskus pakko käydä ihmisten ilmoilla vaikka sää on tukala ja ihmisetkin sellaisia kuin he turhan usein ovat. Tässä pari kuvaa elämäni viimeisimmistä kohokohdista. ;-) Kunhan tämä bloggaus valmistuu, jatkan PHP:n kanssa räpläämistä. Yritän yhdistää erääseen nettipalveluun ainakin Google-käyttäjätilin niin, ettei porukan tarvitse rekisteröityä sivustolle eikä minun toisaalta tarvitse koodailla rekisteröitymislomakkeita ym. systeemejä.

Lue kokonaan…

Postilokeron avain

Tilasin Itella Verkoston kautta 13.6. postilokero-osoitteen minifirmalleni (30 neliötä Oy) ja ihmettelen nyt muutamaa viikkoa myöhemmin missä se avain viipyy. Maksoin PL-osoitteen vuodeksi eteenpäin. Kysyin viime viikolla Itellan asiakaspalvelusta missä avain viipyy. Se on toimituksessa. Niinpä niin. Toimituksessa. Kolmatta viikkoa toimituksessa.

Lue kokonaan…