⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"red orchestra 2"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla red orchestra 2, merkityt blogikirjoitukset.

Rising Storm 2: Vietnam

Tämä liittyy videopeliin. Jos sellaiset asiat eivät jaksa kiinnostaa, kannattaa lopettaa lukeminen tähän pisteeseen. Muussa tapauksessa jatka toki, sillä etenkin ensimmäisen persoonan taktisten räiskintäpelien fanit voivat yllättyä iloisesti. Sitä ennen haluan selvitellä Rising Storm 2 -pelin sukupuuta.

Lue kokonaan…

Squad

Squad on kehitteillä oleva ensimmäisen persoonan taktinen räiskintäpeli. Se painottaa, kuten pelin nimestäkin voi päätellä, yhteispeliä ja joukkuehenkiä. Squadin tekijät arvelevat pelinsä iskevän kiilan räiskintäpelien ja simulaattorien välimaastoon. Tässä pelissä tullaan hyödyntämään ideoita, joita nähtiin Battlefield 2:een julkaistussa Project Reality -modissa.

Lue kokonaan…

RO2 is more difficult to play in Soviet side

If you’ve purchased Red Orchestra 2 and you want to have fun playing it, you should go to German team. That’s the winning side most of the time. If you’re a bit masochistic and want to lose match after match, campaign after campaign, you definately should try Soviet side. The game is not broken, it’s just built like this. Both teams have equal number of players with different weapon arsenal. German team usually gets more experienced players. Players in Soviet side are typically less experienced. And they don’t have as much firepower as Germans.

Lue kokonaan…

Red Orchestra 2:n pelipalvelinpalveluntarjoaja katosi

Joo, joo. Jos olet nuori, saatat tuon otsikon lukiessasi ajatella "löl, mikä läppä". Onhan se vähän sitäkin, mutta pelipalvelinpalveluntarjoaja on tosi hyvä yhdyssana ja käyttökelpoinen. Saatan lisätä sen hirsipuun sanavalikoimaan. Hirsipuusta ja pelaamisesta kirjoitan tässä bloggauksessa enemmänkin: ekan persoonan taktinen räiskintäpeli Red Orchestra 2 oli useiden päivien ajan tavoittamattomissa. Ainakin sen viralliset nettisivut olivat täysin juntturassa ja mahdollisesti niin olivat RO2:n peliserveritkin. (Valtaosa servereistä on fanien ylläpitämiä, mutta ainakin pelin betatestauksessa käytettäneen RO2:n omaa serveriä.)

Lue kokonaan…

Rahaa tekemällä pelikenttiä

Kylläpäs onnistuu. Tripwire Interactive palkitsi viime viikon tiistaina kymppitonnilla pelikentän tekijän. Pelikenttä on siis videopeliin tehty "pelimaailma". Tässä tapauksessa pelitalo Tripwire Interactiven Rising Storm -lisäosaan järjestettiin kilpailu, jossa jaettiin kaiken kaikkiaan 25 000 Yhdysvaltain dollarin edestä palkintorahaa heille, joiden tekemien kenttien katsottiin olevan palkitsemisen arvoisia. Pääpotin nappasi Maik Dokter kentällään Phosphate Plant. Tuon kentän tekemisestä Dokter sai 10 000 USD. Se on euroiksi käännettynä noin 7300 EUR.

Lue kokonaan…

In Country Vietnamiin tuli viimeinkin päivitys

Tämä päivitys on jo kuukauden ikäinen, hieman yli, mutta muistin tsekata kyseisen pelin tilanteen vasta nyt. In Country Vietnam on siis videopeli. Se on tarkemmin sanottuna joko lisäosa tai modifikaatio parin vuoden takaiseen Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradiin. Lokakuun alussa pelin tekijät kertoivat nettisivuillaan osoitteessa www.incountrymod.com pyöräyttäneen uusittujen kotisivujensa lisäksi pari kuvakaappausta pelikentistä ja pelihahmoista. 360-asteen kuvat löytyvät pelin nettisivuilta Features-pudotusvalikosta löytyvien linkkien takaa.

Lue kokonaan…

AVerMedia Live Gamer HD

Tässä marraskuun 2013 alkupäivinä pelikäyttöön ottamani videokaappauspelitin, jolla voi nauhoittaa ilman FPS:n putoamista näytöllä tapahtuvaa toimintaa, kuten Red Orchestra 2:n pelaamista. Systeemi tallentaa kuvan lisäksi äänen halutusta äänenlähteestä ja voi tallentaa sen joko erilliseksi äänitiedostoksi tai videoleikkeen sisälle.

Lue kokonaan…

Arma-pelit alessa

Steamissä on Arma-sarjan pelit alennuksessa vielä torstaihin asti. Tuollainen tieto löytyy pelin Steam-sivulta. Olen joskus kesäkuussa kokeillut about puolen tunnin ajan Arma 2:ta ja se teki vaikutuksen huolimatta ohjainten monimutkaisuudesta. Koska Red Orchestra 2 on huono peli, aion pelata Arma 2: Operation Arrowheadia. Ehkä. Take that, Tripwire.

Lue kokonaan…

Toiset pari viimeisintä tapausta

Niissä väleissä kun en tee muille nettisivuja, teen niitä itselleni. Näiden tekemisten välissä aion pelata Red Orchestraa. Valitettavasti Red Orchestra julkaistaan vasta parin viikon kuluttua ja tällä hetkellä se on beta-testausvaiheessa. Pelaajat saavat rämpätä ainakin kuutta pelikenttää ja löytää niistä bugeja. En viitsinyt lähteä moiseen touhuun, sillä haluan nauttia pelistä vasta kun se on viimeistelty. Red Orchestraa ja muiden nettisivujen tekemistä odotellessa laitoin pystyyn pari uutta sivustoa.

Lue kokonaan…

Nettitikun numero hukassa

Päätin aloittaa tämän yön tutustumalla Saunalahden nettitikun toimintoihin. Se on enimmillään parin megan langaton yhteys, johon ladataan puheaikaa ennakkoon esimerkiksi netistä tai raha-automaatilta. Ostin liittymän varayhteydeksi vuodenvaihteessa. Taisin hävittää sen myyntipakkauksen ja sen mukana tulleen ohjeläpyskän, jossa on liittymän puhelinnumero. Näin ollen en voi ladata puheaikaa. Harmin paikka. Onneksi Saunalahden nettisivuilta voi tilata uuden prepaid-liittymän alle vitosella kotiovelle asti toimitettuna. Se sisältää SIM-kortin lisäksi puheaikaa kuusi euroa.

Lue kokonaan…

Red Orchestra 2

On pari tietokonepeliä, joita fanitan. Yksi niistä on pitkään itseään odotuttanut Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Peli on nimensä mukaisesti Stalingradin raitille sijoittuva videopeli, joka on 2. maailmansotaan sijoittuvat ensimmäisen persoonan strateginen räiskintäseikkailu. Tämä on järjestyksessä toinen Red Orchestra -sarjan kappale. Ensimmäinen osa ilmestyi vuoden 2006 puolella. Olen pelannut epäterveellisen paljon. Tein jopa Red Orchestrasta kertovan kaksikielisen fanisivun osoitteeseen www.redorchestra.net.

Lue kokonaan…