⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"red orchestra"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1365 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla red orchestra, merkityt blogikirjoitukset.

Ostfront

Vuodelta 2010 kuvakaappauksia pelistä, jonka nimi on Red Orchestra: Ostfront. Ensimmäisen persoonan räiskintäpeli oli jo tuolloin vuosien ikäinen. Jos kiinnostuit näistä, halunnet vilkaista myös Darkest Hourin screenshotit.

Lue kokonaan…

Squad

Squad on kehitteillä oleva ensimmäisen persoonan taktinen räiskintäpeli. Se painottaa, kuten pelin nimestäkin voi päätellä, yhteispeliä ja joukkuehenkiä. Squadin tekijät arvelevat pelinsä iskevän kiilan räiskintäpelien ja simulaattorien välimaastoon. Tässä pelissä tullaan hyödyntämään ideoita, joita nähtiin Battlefield 2:een julkaistussa Project Reality -modissa.

Lue kokonaan…

Pelivideo: Red Orchestra 2 ja kenttänä Cold Steel

26,5 minuutin mittainen pelivideo Playing Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (Cold Steel) oli tuskastuttavan hidas ladata YouTubeen. Siihen kului yli neljä tuntia. Siirrettävän videotiedoston koko oli 2,28 gigatavua. Nauhoitin sen eilen pian sen jälkeen kun sain asennetuksi AverMedia Live Gamer HD:n, tyyriin videokaappauskortin, jolla voi nauhoittaa toki pelien lisäksi mitä tahansa muutakin ruudulla näkyvää nappulaa painamalla.

Lue kokonaan…

Call of Duty pilasi pelaajasukupolven

Otsikko on Evan Lahden PC Gamerin haastattelusta uutettu. Lahti haastatteli M1 Garandia kädessä pitävää presidentti John Gibsonia. Gibson on pelitalo Tripwire Interactiven pomo. Hän on avannut suunsa tässä asiassa halutessaan saada sanan kiertämään heidän tulevasta Rising Storm -modistaan. Modi perustuu Tripwiren viimeisimpään Red Orchestraan, 2. maailmansotaan sijoittuvaan "taktiseen ensimmäisen persoonan ammuskelupeliin".

Lue kokonaan…

Nettitikun numero hukassa

Päätin aloittaa tämän yön tutustumalla Saunalahden nettitikun toimintoihin. Se on enimmillään parin megan langaton yhteys, johon ladataan puheaikaa ennakkoon esimerkiksi netistä tai raha-automaatilta. Ostin liittymän varayhteydeksi vuodenvaihteessa. Taisin hävittää sen myyntipakkauksen ja sen mukana tulleen ohjeläpyskän, jossa on liittymän puhelinnumero. Näin ollen en voi ladata puheaikaa. Harmin paikka. Onneksi Saunalahden nettisivuilta voi tilata uuden prepaid-liittymän alle vitosella kotiovelle asti toimitettuna. Se sisältää SIM-kortin lisäksi puheaikaa kuusi euroa.

Lue kokonaan…