⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"silmäleikkaus"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1348 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla silmäleikkaus, merkityt blogikirjoitukset.

Sairalaajunakokeilu

Sairaalajuna on vanha idea. Ehdotan rakennettavaksi kokeellinen sairaalajuna, jossa voidaan tehdä sellaisia yleisiä pientoimenpiteitä, joita varten potilas joutuisi muuten matkustamaan pitkälle ja kauas. Tarvitaan veturi ja yksi spesiaalivarusteltu junavaunu. Veturiin tarvitaan miehistö, ja junavaunussa voi olla yksi monesta ennalta muodostetusta tiimistä (jonka jäsenet voivat olla kotoisin mistä tahansa päin Suomea, kiitos idean liikkuvan komponentin) — yksi tiimi osaa tehdä kaihileikkauksia, toinen ruokatorven tai mahalaukun tähystyksiä, jne. Tämän idean eteenpäin kehittely edellyttää ainakin rataverkkokartan ja sairaalojen luettelon lähempää tutkiskelua.

Lue kokonaan…

Silmäleikkauksia

Isälläni on kuulemma harmaakaihi silmässä jos toisessakin ja niitä on luultavasti hankalaa jonkin vaivan vuoksi lähteä operoimaan. Osin tämän syyn inspaamana napsauttelin luisevien sormieni nivelet ojennukseen ja räpsäytin osoitteeseen http://silmäleikkaus.com yrityshakemiston niistä alan yrityksistä, jotka toimivat tällä alalla Suomen sisällä. Joukossa taitaa olla tosin yksi virolainenkin yritys, tai ainakin sellainen, joka tekee tutkimuksia Helsingissä mutta leikkaa meren tuolla puolen.

Lue kokonaan…