⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"suomettuminen"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1365 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla suomettuminen, merkityt blogikirjoitukset.

Turun puukotustapauksesta voi kehittyä painajainen globalisteille

Mirror.co.uk uutisoi Turussa tapahtuneen terroristiteon, jonka tekijöiksi epäillään kolmea veitsin aseistautunutta hyökkääjä. Heidän väitetään huudelleen rauhan uskonnon sanomaa ja veitsittäneen siinä hurmassa viittä naista ja yhtä miestä. Yksi uhreista on saattoi olla naisen mukana ollut vauva. Tällä hetkellä Suomen media ja poliitikot ovat rähmällään rukoilemassa, että eihän vain hyökkäys ollut muhamettilaisten tekemä. He niin kovasti, niin kovasti, toivovat — tarvitsevat! — sen olevan valkoihoisten suomalaisten kätten jälkeä. Mikäli veitsi-isku on muhamettilaisten työtä, tulee uutisväki ja poliittinen eliitti sanomaan seuraavaa: kyseessä oli yksittäistapaus ja nyt on aika surra, ei osoitella sormella ketään, ja että asioihin tulee varmasti muutos. Tosiasiassa, kuten Lontoon muhamettilainen pormestari sanoi siellä Lontoossa tapahtuneen terroriteon jälkeen, lopputulos on tämä: ”terroritekojen uhka ja varsinaiset hyökkäykset ovat osa suuren kaupungin elämää”.

Lue kokonaan…

Supo julkaisi neliportaisen uhkatasoilmaisimen

Tiedät asuvasi rajat auki -yhteiskunnassa kun siellä on käytössä Terrorismin uhka -portaikko. Suomessa Supo, Suojelupoliisi, pitää nyt terrorismin uhkaa Suomessa kakkostasolla. Portaat ovat: 1) Matala, 2) Kohonnut, 3) Korkea ja 4) Erittäin korkea. Uhka-arvio menee alaspäin vain vaalien edellä. Silloin poliitikkomme kehottavat Supoa laittamaan sen uhka-arvion ykköstasolle. Sillä tavalla he voivat viestiä siviileille kuinka ”homma on kurissa”. Tietenkään tosiasiallisesti homma ei ole kurissa. Se tulee olemaan yhä kurittomampaa. Kurittomuus johtuu siitä, että 14.6.2017 Suojelupoliisi julkaisi tiedotteen Terrorismin uhka Suomessa on tasolla kohonnut. Siinä tiedotteessa kirjoitetaan Suojelupoliisin terrorismin torjunnan kohdehenkilöitä olevan noin 350 kappaletta. Se määrä kasvoi 80% noin viidessä vuodessa. Jos käytetään sitä impivaaralaista maalaisjärkeä (jota jos olisi käytetty, ei tätä terrorismiongelmaa olisi olemassa — lolz, loz, loz, huehuehue) voidaan hoksata kuinka terroristien määrän kasvaessa tulee hankalammaksi pitää jokaista heistä silmällä mikäli isoveli ei saa lisää silmäpareja avuksi.

Lue kokonaan…

Populismibingo yrittää tehdä jotain

Populismibingo.fi on toukokuussa 2016 rekisteröity domainosoite. Se on rekisteröity KAVIn eli Kansallinen audiovisuaalinen instituutin nimiin. Avattaessa tuo sivusto nähdään simppeli pelilauta. Sen alapuolella kerrotaan mistä pelissä on kyse. Pelissä halutaan opettaa kuluttajia havaitsemaan kun joku sanoo jotain, joka ei sovi tähän aikaan ja paikkaan. :-) Populismibingo-sivusto uskoo populistipuolueiden kasvattavan suosiotaan. Näin ollen Populismibingo.fi-sivuston tekijät tietävät, tai heillä on ainakin vahva epäilys, mitkä ovat niitä populismipuolueita. Kysyin sitä sivuston tekijöiltä. Jos saan siihen vastauksen, liitän sen myöhemmin tähän postaukseen.

Lue kokonaan…

Intellektuelli, mutta idiootti

Medium.comiin kirjoittavan Nassim Nicholas Talebin kirjoitus The Intellectual Yet Idiot alkaa tällaisin ajatuksin: Näemme maailmanlaajuisesti, Intiasta alkaen aina Britanniaan asti, Yhdysvaltoihin saakka, kuinka kapinamieli kasvaa niitä sisäpiirin päättäjiä ja journalisteja kohtaan, siis heitä, jotka puhuvat yhtä ja tekevät toista, ja jotka sanovat meille muille 1) mitä tehdään, 2) mitä syödään, 3) mitä sanotaan, 4) kuinka ajatellaan… ja 5) ketä äänestetään.

Lue kokonaan…

Oulun rakentaminen tuhopolttamalla

Vuonna 1997 valmistunut dokkarielokuva Oulu palaa — kaupunki joka katosi kertoo tunnin aikana kuinka Oulussa on tavattu hoitaa asioita mafiatyyliin. Kun kaupunkia ruvettiin 1960-luvulta lähtien muuttamaan bunkkerilandiaksi, vanhat rakennukset teilattiin ja suojeltavaksi ajatellut rakennukset tuhopoltettiin. Tietenkin tuhopolttamisen jälkeen suojellun rakennuksen havaittiin olevan niin huonossa kunnossa, että se oli purettava. Siinä sivussa purettiin vähän naapurissakin sijainneita rakennuksia, koska rapatessa roiskuu eikä munakasta voi tehdä rikkomatta munia. Kysyin Oulun poliisilta saivatko he kiinni tuhopolttajan tai -polttajat. Poliisilla ei ole vastausta kysymykseeni. Jos sellainen vastaus olisi, se on siirtynyt arkistoon. Ja ysäriluvun tutkinnanjohtajat ja tutkijat ovat eläköityneet, joten hekään eivät voi auttaa.

Lue kokonaan…

Miten meillä reagoidaan kun Suomessa tapahtuu terroriteko?

Tietenkään Suomessa ei ikimaailmassa tapahdu terrori-iskua, koska vaikka Suomessa on tehty samoja virheitä samojen asioiden kanssa kuin esimerkiksi Belgiassa ja Britanniassa, Tanskassa ja Ranskassa, tai Yhdysvalloissa, Saksassa, Tur… En sentään luettele kaikkia niitä, koska onhan selvää, että jos blogipostaus vuonna 2016 on yli 160 merkkiä niin tl;dr. Mihin jäin? Eli jos aloitetaan alusta: täällä ei tapahdu terroritekoja vaikka samat virheet kuin muilla mailla on tehty, koska niin toivotaan tosi, tosi, voimakkaasti. Vasemmistolaisten järjenjuoksulla toiveajattelu korjaa ongelmat. Se on niin kuin lakaisisi roskat maton alle, paitsi ettei edes lakaista vaan toivotaan vain, että roskat katoavat sinne itsestään.

Lue kokonaan…

Suvaitsevaisuuskahvikupin äänestys oli huijausta

Ehkä niin voi sanoa jos yleisöä pyydetään äänestämään jotakin ja yleisön annetaan ymmärtää, että eniten ääniä saanut suvaitsevaisuuskahvikuppi voittaa kilpailun. R-kioskin kahvikuppidesignkilpailussa eniten ääniä saaneet kilpailutyöt eivät voittaneet. Sen sijaan sen kilpailun voitti jokin sellainen työ, jota yleisö ei äänestänyt voittajaksi… Eikä äänestänyt juuri muutenkaan. Eniten ääniä sai ”Pakko”. Sitä äänestettiin lähes 133 000 kertaa! Sitä äänestettiin pikaisella vilkaisulla arvioituna enemmän kuin muita kilpailutöitä yhteensä.

Lue kokonaan…

Mitro(k)hinin arkisto ja Suomi

K on suluissa, koska Vasili Mitrokhinin nimi kirjoitetaan englanninkielisessä The Sword and the Shield: The Mitrokhin Archive and the Secret History of the KGB -kirjassa koon kanssa. Suomennettuna Vasili Mitrokhin taitaa olla Vasili Mitrohin. Kävin eilen noutamassa tuon Adlibriksestä tulleen teoksen ja ehdin plärätä sieltä muutaman sivun. Ne sivut kertovat sodanjälkeisestä ajasta Suomessa. Kirjoitan tähän mitä kirjasta löytyy.

Lue kokonaan…

Osuvimmat suvaitsevaisuuskahvikupit

Saan vähän joka toinen päivä sähköpostia ePressistä tai jostain muualta ja aina samasta asiasta: demarinuoret haluavat kieltää MV-lehden. He tuntuvat ottaneen elämäntehtäväkseen sitä vastaan taistelemisen. Tunarinuorilla on kova usko lopulliseen voittoon. Mutta ei siitä nyt enempää. Parhaimmat Ärrän suvaitsevaisuuskahvikupit ovat mielestäni tällä hetkellä…

Lue kokonaan…

Ulkonaliikkumiskielto suomalaisille miehille

Suvaitsevaisto pyrkii estämään suomalaisten miesten liikkumisen ulkotiloissa seurueina. En tiedä miten sitä aiotaan valvoa, mutta poliisin apua siihen tarvittaneen. Poliisi joutuu siis suomalaisia miehiä kohdatessaan pysäyttämään heidät ja kysymään heiltä selitystä, esimerkiksi lupalappua, ulkona liikkumiseen. Mikä se lupalappu voisi olla? Ehkä jonkin valtiollisen instanssin leimaama paperi tai nuttuun ommeltava keltainen tähti.

Lue kokonaan…

Wollt ihr den totalen Krieg?

Propagandaministeri Joseph Göbbels tai Goebbels sai Saksan kansalta mandaatin kaikkeen siihen hävitykseen ja tuhoon, joka maata pian seurasi, kun hän piti puheen elävän yleisön edessä vuonna 1943. Hän kysyi läsnä olleilta haluavatko he totaalista sotaa. Yleisö antoi myöntymyksen hurrausten ja heilausten kera. (Tietenkin paikalle saapuneet henkilöt opastettiin käyttäytymään tietyllä tavalla, ja tietenkin tapahtuman dokumentoinut kameratiimi osasi filmata yleisön suosionosoitukset juuri kun maan kansallislaulu ryhtyi soimaan. Propagandaa parhaimmillaan.) Myös Suomen kansa on antanut mandaatin monikulttuurisuuden harjoittamiselle. Sen puolesta on järjestetty mielenosoituksia. Tuhannet ihmiset ovat marssineet nyrkit pystyssä Suomemme kaupungeissa tavoitteenaan hiljentää asiain kehitystä vastustavat järjen äänet. Hullunmyllylle on siis annettu suostumus. Minkäs teet. Tarvitsemme useampia August Landmesserereitä.

Lue kokonaan…

Lustraatio

Lukuvinkki. Nasulandiassa suoritettiin edellisen maailmansodan päätyttyä voittajien toimesta erityisiä denatsifikaatioprosesseja. Samaan tapaan Sossulandian murennuttua monissa miehityksen alta vapautuneissa Itä-Euroopan maissa puhdistettiin ilmaa selvittämällä ketkä olivat hyysänneet miehittäjiä ja edesauttaneet heidän pyrkimyksiään, ketkä olivat toimineet tiedonantajina, vakoilleet miehittäjille ym. Sille on, nyt huomasin, oma nimitys: lustraatio. Suomessa sellaista suomettumisen ajan lustraatiota ei ole käyty läpi. Esimerkiksi Tiitisen listan pitäminen salattuna on osoitus siitä. Lisää luettavaa löytyy nettisivuosoitteesta lustraatio.fi.

Lue kokonaan…

Kansallinen pelipäivä

Kansallista pelipäivää vietetään 21.11.2015. Silloin sattumoisin järjestetään ensimmäistä kertaa Pelit kiertoon! -pelikeräys, jossa kerätään kaikenlaisia pelejä ja pelilaitteita. Niiden vastaanottajat ovat tässä järjestyksessä: 1) turvapaikanhakijat, 2) vanhukset, 3) nuoret, 4) sosiaalitoimen asiakkaat, ja 5) yksinhuoltajat. Ai miten niin tuossa järjestyksessä? Koska tuossa järjestyksessä ne mediatiedotteessa mainittiin. Järjestys ei ole mielivaltainen. Se on tärkeysjärjestyksessä. Ehdotankin Pelit kiertoon! -tempaukselle vaihtoehtoista, sen merkityksen paremmin avaavaa nimitystä. Se on: Suomalainen! Tiedä paikkasi.

Lue kokonaan…

Kreikka

Kreikka ei kykene maksamaan velkojaan pois. EU siltikin myöntää sille rahaa. Kenelläkään ei tunnu ole riittävästi selkärankaa tuon ongelman korjaamiseksi. Näin homma jatkuu niin kauan kunnes rahat loppuvat toiselta osapuolelta. Miljardi tai kymmenen miljardia euroa sinne tai tänne, ei tunnu missään! Sata miljardia, ei tunnu missään! Nyt Kreikalla on velkaa 334 miljardia euroa. Ei tunnu missään.

Lue kokonaan…

Ruotsissa on pikkasen sisällissota

Tänään Norsborg on liekeissä. Rakennukset ja kymmenet autot ovat tulessa. Ruotsalaisia on lähtenyt evakkoon seudulta, joka on yksi Tukholman lähiöistä. Poliisi ja palokunta taistelevat parhaansa mukaan sitä hävitystä ja kaaosta vastaan, jota ruotsalaisvastaiset, ulkomaalaistaustaiset taistelijat ovat lyhyessä ajassa saaneet aikaan. Ruotsalaisia vastaan on hyökätty menneen viikon aikana Norsborgissa ja Hallundassa useaan otteeseen. Tähän mennessä vain vähän videokuvaa rintamalta on päätynyt nettiin.

Lue kokonaan…

Totuusministeriön liksat

Radio Free Europen nettisivuilla julkaistiin 20.3. uutinen, jossa selvitettiin taas mitä tapahtuu trollitehtaassa Venäjällä. Jutussa haastateltu pietarilainen Marat Burkhard kertoo työskennelleensä röllihommissa parin kuukauden ajan. Wikipedian enkkuversiossa listataan eri maiden palkkatasoja. Siellä kerrotaan, että Venäjällä keskivertojamppa nettoaa kuukaudessa noin 360 euroa. Mutta röllit eivät ole keskivertoja. Marat Burkhardin mukaan "Totuusministeriö" maksoi hänelle 45 000 ruplaa kuukaudessa, eli noin 720 euroa. Se tosin edellytti, että töihin tultiin ajoissa ja töitä paiskittiin. Hänen oli täytettävä tuotantokiintiö, joka oli 135 kommenttia 12 tunnin työvuoron aikana. Jos hän myöhästyi töistä minuutinkin, palkasta vähennettiin noin seitsemän euroa. Noita töitä valvovat tahot tienaavat väitetysti peräti 1200–1300 euroa kuukaudessa. Burkhard työskenteli Pietarista käsin. Kuinkahan paljon Suomessa toimivat saman asian trollit tienaavat? Varmaankin venäläisiä kollegojaan enemmän.

Lue kokonaan…

Matti Vanhanen

Kun perussuomalaisvastaisten uutisten määrä on kasvussa tiedän vaalien lähestyvän. Arvelen Keskustan suosion olevan nyt nousussa, joten tässä on jotain, jonka toivon löytyvän Googlen hakutuloksista kun Mattia googletetaan. Muistan Matti Vanhasen tuoneen julki ajatuksensa lähteä jälleen politikoimaan. Muistan myös, että Matti Vanhanen yhdessä Tarja Halosen kanssa pyysivät Suomen edustajina rauhan uskonnolta anteeksi Tanskan sananvapautta kun tanskalaisessa lehdessä julkaistiin eräs turbaanipäisestä henkilöstä kertova sarjakuvastrippi. Vanhasen mukaan suomalaisen kulttuurin tuhoamisen työkseen saaneen Nikolai Bobrikovin ampuminen oli todella huono teko. Vanhasen mielestä kansalaisten ei kannata kuvitella, että he voisivat äänestämällä vaikuttaa asioihin. Hän ei tietenkään ole korruptoitunut vaikka sattui sopivasti ottamaan lopputilin edellisellä kerralla siinä vaiheessa kun asiat alkoivat näyttää epäilyttäviltä. Kuronen, nykyinen Ruusunen. Lautakasa.

Lue kokonaan…

Presidentti Kekkosen kanssa pidetyn jäähyväistilaisuuden asioita käsittelevän teleksin yhteenveto

Vau, onpas siinä otsikolle pantu merkkejä! Eikä siinä vielä kaikki, sillä tuo otsikkohan olisi voinut sisältää jossain raossa vielä sellaisenkin sanan kuin "yhdysvaltalaisilta". En laittanut sitä siihen. Joku vasurihan saattaisi nähdä sellaisen vuoksi punaista. Tai punaisempaa. No joo. Tämä blogikirjoitukseni käsittelee erästä Wikileaksin dokumenttia. Se lähetettiin 21.3.1973, eli yli vuosikymmen ennen meikäpojan syntymää.

Lue kokonaan…