⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"tradedoubler"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla tradedoubler, merkityt blogikirjoitukset.

Suomen TradeTrackerissa kuplii jotain perin kummallista

Näin uutisviestin sen jälkeen kun kirjauduin TradeTrackerin hallintapaneelin. Siellä oli lauantaina julkaistu tärkeä tiedote: Elokuun 19. päivään asti TradeTracker Finland on toiminut MoreMoreMore Oy:n kautta, joka on ollut TradeTracker Internationalin lisenssinsaaja. MoreMoreMore Oy on kuitenkin rikkonut sopimusehtoja, jonka seurauksena jouduimme peruuttamaan lisenssin. Lisäksi yhtiö nimeltä PerforMission Oy Ab on edustajiensa välityksellä tahallaan levittänyt (valikoiduille) mainostajille ja julkaisijoille perättömiä ja harhaanjohtavia viestejä, joiden mukaan TradeTrackerin toiminta Suomessa olisi loppumassa. Ottaen huomioon tapauksen vakavuus tästä on tehty ilmoitus poliisille. MoreMoreMore Oy perustettiin alkuvuodesta 2010. PerforMission Oy Ab on ollut olemassa vasta elokuusta 2016 asti.

Lue kokonaan…

Tradedoubler arvelee Flashin jäävän HTML5:n jalkoihin

Tä? Äsken Tradedoublerilta tulleessa uutiskirjeessä kerrottiin jotain kiinnostavaa. Tradedoubler ensinnäkin suosittelee mainostajiaan siirtymään Flash-vetoisista bannereista HTML5:llä toteutettuihin mainoksiin. Tuo on se vähemmän kiinnostava juttu, ja se kiinnostavampi: Flash-teknologian tuen asteittaisesta päättymisestä on uutisoitu laajasti. Koska tätä formaattia ei mahdollisesti enää tueta vuoden 2015 jälkeen…, uutiskirjeessä kerrotaan.

Lue kokonaan…

TradeDoublerin maksupäivät vuonna 2015

Vaikka alkaneesta vuodesta on kulumassa jo 12. päivä, TradeDoublerin hallintapaneelin Tietoa tilityksistä -osiossa kerrotaan ainoastaan vuoden 2014 maksuaikataulu. Ehkä samat päivämäärät koskevat myös vuotta 2015. Siinä tapauksessa TD:n tilityksiä tulee 21.1., 18.2., 18.3., 22.4., 20.5., 17.6., 22.7., 19.8., 16.9., 21.10., 18.11. ja 16.12.2015.

Lue kokonaan…

TradeDoubler DDoS-hyökkäyksen kohteena

TradeDoubler kertoo 9.7. sähköpostiboksiini lähettämässään tiedotteessa joutuneensa 2. heinäkuuta Distributed Denial of Service (DDoS) -hyökkäyksen kohteeksi. Sen aikana TradeDoubler kertoo sulkeneensa päänettisivustonsa väliaikaisesti. Seurantakoodit olivat poissa pelistä 2.7. kello 16.45–20.10 välisenä aikana.

Lue kokonaan…

Tilitykset ulos TradeTrackerista neljä kertaa kuukaudessa

TradeDoublerista voi saada rahat ulos kerran kuukaudessa. TradeTracker puolestaan voi tilittää rahat mainosjulkaisijalleen neljäkin kertaa kuukaudessa. Näin ainakin TradeTrackerin hallintapaneeli antaa ymmärtää. Jos haluat virittää maksutiheyden mieleiseksesi, kirjaudu hallintapaneeliin ja klikkaa sinisestä yläpalkista linkkiä, jossa lukee Tili. Sen jälkeen alempana on neljä linkkiä: Yleinen, Käyttäjät, Talous ja Omat sivustot. Klikkaa Talous-linkkiä. Avautuu jälleen uusi sivu, jossa on linkit Tilin saldo, Laskut ja Maksuasetukset. Klikkaa Maksuasetukset. Maksuasetussivulla näytetään miten usein rahaa tulee ulos ja mille pankkitilille jne. Napsauta sivun alaosasta Muokkaa-linkkiä valitaksesi kuinka usein haluat tilityksiä tehtävän.

Lue kokonaan…

TradeDoublerin tilitysten päivämäärät vuodelle 2014

Menee varttitunti kun yritän kirjautua TradeDoublerin hallintapaneeliin. Tuosta asiasta en jaksa enempää jauhaa, mutta jos olet sen verran autisti ettet tule toimeen nippelitiedotta, lue tämä. Sen jälkeen lue tämä toinen postaus. Tilitysten päivämäärät ovat TradeDoublerin nettisivuilla vielä vuodelle 2013. Tai ehkä ne ovat vuodelle 2014, mutta joltakulta on tullut epähuomiossa väärä vuosiluku. Maksuaikataulun mukaan seuraava tilitys on tarkoitus prosessoida 22. tammikuuta.

Lue kokonaan…

TradeDoublerin tilityspäivämäärät

Tillitysnillitys. Koska TradeDoublerin nettisivuilta on hankalaa kaivaa esiin tilitysten päivämääriä, laitan ne tähän muistiin: 17.9.2013, 22.10.2013, 19.11.2013 ja 17.12.2013. Elokuun tilityspäivä oli viime tiistai, 20. päivä.

Lue kokonaan…

TradeDoubler-kokemuksia

Kirjautuminen TradeDoublerin hallintapaneeliin on asteittain muuttunut hankalammaksi. Suosikkiselaimeni Firefox on jotenkin estynyt kirjautumasta, ja ollut sitä vuoden/vuosien ajan. Myös Opera on blokattu. Onneksi kirjautuminen onnistuu vielä Safarilla.

Lue kokonaan…

TradeTrackerissa mainostaminen

Tutustuin TradeTrackeriin vuoden 2010 puolen välin puolella, joten siitä kertyneet kokemukset siitä eivät yllä yhtä kauas kuin TradeDoublerin suhteen. Olen todennut tupla-T:n olevan ainakin mainosten julkaisijalle ihan toimiva työkalu. Mietinkin nyt kannattaako kokeilla mainostajaksi ryhtymistä, sillä eräät sivustoistani voisivat tuottaa paljon nykyistä enemmän mikäli ne päätyisivät sopivan yleisön verkkokalvoille.

Lue kokonaan…

TradeDoublerin leiska uudistui

TradeDoublerin mainosjulkaisijoiden käytössä oleva ulkoasu on vaivihkaa uudistettu. Se on nähdäkseni toimiva uudistus, sillä näen nyt yhdellä silmäyksellä mitkä sivustot ovat viime aikoina tehneet jotain hyödyllistä, mikä on tilin saldo ja miten paljon voin seuraavalla tilityksellä saada pankkitililleni. Aikaisemmin kaikki nämä tiedot olivat klikkausten takana.

Lue kokonaan…

TradeDoublerin ja TradeTrackerin huonoja puolia

TradeDoubleria käytin ensimmäisen kerran vuosituhannen alussa. Tuolloin harrastelin nettisivujen tekemistä ja kokeilin myös mainoksia kotisivuillani. Taisin pikku-Petenä tienata parikin sataa Suomen markkaa. Sen jälkeen jossain vaiheessa vuotta 2003 tai 2004 aloitin saman systeemin käyttämisen uudelleen. Yhteistyö TradeDoublerin, jota eräs humoristi nimittää DoubleTroubleksi, on sujunut osaltani melko hyvin. Ei aina ruusuisesti, sillä eräs TD:n mainostaja päätti jättää maksunsa maksamatta. Tililläni onkin nyt roikkunut maksusuorituksia vuodelta 2009 enkä usko niitä rahoja näkeväni.

Lue kokonaan…