⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"ukko.fi"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1365 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla ukko.fi, merkityt blogikirjoitukset.

En voi enää suositella Eezyä, iiik! (Ei ole linkkibaitti.)

Päivitys elokuussa 2023: itse asiassa on mahdollisesta mahdollista suositella Eezyä, ja teen sen mielelläni. Käytä koodia 00033583 saadaksesi rahanarvoisen alennuksen kun laskutat yli tuon laskutuspalvelun kautta vähintään tonnilla. Huomioi, että alla mainitut tiedot ovat 3-4 vuotta vanhoja, joten ne eivät monilta osin enää pidä paikkaansa. Pidän ne tässä paikassa esillä voidakseni myöhemmin plärätä tekstiä ja katsoa onko esim. etukoodin rahallinen arvo kehittynyt parempaan suuntaan.

Lue kokonaan…

Juha haluaa töihin päiväksi

Sain hyvän sähköpostiviestin. Viestin lähettäjä kertoo ottaneensa tavoitteekseen etsiä itselleen 250 eri työpaikkaa. Hän haluaa työskennellä kussakin niistä yhden päivän. Tavoitteena on vieläpä tarkemmin sanottuna työskennellä 250 eri ammatissa yhden päivän ajan. Työpäiviensä tapahtumista hän kirjoittaa blogiinsa. Se löytyy täältä. Sinne on tullut 30 päivän ajalta kuvauksia ja kertomuksia. Mukana on esimerkiksi Eezy-osuuskunta, Varusteleka, Suunto, Malminkartanon Autohuolto Oy, sekä hostingpalveluja tarjoava Nebula.

Lue kokonaan…

UKKO.fi voi laittaa rahat tilille 15 minuutin sisällä maksusta

Siitä kerrottiin eilen torstaina UKKO.fi-palvelun käyttäjille. Uusi Salama-toiminto nopeuttaa palkan saamista niin, että sen voi saada tilille varttitunnissa maksusta — myös viikonloppuna tai pyhäpäivänä. Koska UKKO.fi ja Eezy hieman kisailevat keskenään samoista käyttäjistä, lienee sopivaa mainita että Eezyn tarjoama EezyExpress on jotakuinkin sama kuin Salama. EezyExpress-pyyntöjen käsittelyssä on kuitenkin enemmän rajoituksia ja ehtoja. Esimerkiksi jos sellainen expressipyyntö tehdään kello 15, se käsitellään vasta seuraavan päivän puolella.

Lue kokonaan…

Ukkelijengin blogi ja muita suosituksia

Netissä on tsiljoona blogia ja nettisivustoa, joten voi olla hankala tonkia sieltä esiin helmiä. Katson minussa olevan hieman herkullisten blogien tryffelisian vikaa, ja siksipä haluankin kehottaa tutustumaan Ukkojengin blogiin. Se on huolimatta americcalaistyylisistä kuvituskuvistaan osoittautunut sisältävän hyödyllistä informaatiota. Esimerkiksi kirjoitus Kevytyrittäjän Markkinointikirja on erinomainen. Ukko.fi:n lisäksi suosittelen ulkomaista tuotantoa olevaan Local Fameen ja 123 Print UK:n blogiin.

Lue kokonaan…

UKKO.fi käynnisti 50 euron suosittelukampanjan

UKKO.fi kertoi uutiskirjeensä tilaajille laukaisseensa 50 euron suosittelukampanjan. Jos UKKO.fi:n jäsen suosittelee tätä laskutuspalvelua jollekulle, sekä hän että suosittelija palkitaan 50 euron bonuksella, kun suositeltu henkilö on laskuttanut ukkopalvelun kautta yli 300 eurolla. Sen jälkeen bonusrahan voi nostaa seuraavan palkanmaksun yhteydessä. Eli jos haluat saada sen 50 euroa UKKO.fi:stä, liity jäseneksi tätä klikkaamalla.

Lue kokonaan…

Ukko.fi kirii Eezyä

Molemmat laskutuspalvelut ovat laittaneet nettisivuilleen esille kiinnostavia lukuja. Ukko.fi:n mukaan sen riveissä seisoo 6061 aktiivista käyttäjää. Eezyn leirissä on puolestaan yli 10 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Eezy hankkii jäseniä esimerkiksi mainostamalla Googlessa provoamalla: googletettaessa sanalla "yritys" tai "yrittäjä" saattaa näkyä hakutulossivulla sangen ovelasti runoiltu mainos.

Lue kokonaan…

Laskuttaminen Ukolla

Käytän Eezyn lisäksi Ukko.fi-laskutuspalvelua. Liityin siihen pian sen avaamisen jälkeen ja olen luonut sen avulla 17 maksulappua, joista viimeisimmän toissa päivänä. Palkkoja systeemistä on tilitetty kymmenkunta kertaa. Näiden kokemusten pohjalta voin suositella Ukkoa: laskutus ja palkanmaksu toimii.

Lue kokonaan…