⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"uusimaa"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla uusimaa, merkityt blogikirjoitukset.

Prestituutti ja prossidentti

Kuulin tänään uuden hyvän sanan: prestituutti. WikiLeaksin mukaan Hillary Clintonin sakki on vuosikaudet muun muassa maksanut mielisairaille henkilöille rahaa palveluksia vastaan. Palveluksiin on tähän mennessä kuulunut kilpailevien poliitikkojen puhetilaisuuksien ja tapaamisten häiriköimistä huutelemalla niissä hävyttömyyksiä ja käyttämällä väkivaltaa. WikiLeaksin ja muiden vuotojen ansiosta tiedetään myös kuinka pressi Yhdysvalloissa ajaa nyt Hillarya presidentiksi — aikaisemmissa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa pressi tuki samalla innolla Obamaa. Nyt kun Trump on lausunut ääneen näitä havaintoja, että siis pressi ei ole puolueeton ja kuinka vaalit on ”rigged” demokraattisen puolueen hyväksi, prossidentti Obama ja prestituutit mylvivät kitarisat läpsyen kuinka Trump on vainoharhainen, hän uskoo salaliittoteorioihin ym. Se on aivan luonnollista, koska mitään muuta reaktiota heidän ei kannatakaan tarjota. Äskettäin Obama pressitilaisuudessa ihmetteli ettei hän edes tiedä mitä ”rigged” tarkoittaa vaikka juuri tuota sanaa hän on kerta toisensa jälkeen käyttänyt valittaessaan miksi asiat eivät suju niin kuin hän haluaa. Tilanne on niin kuin siinä Ketonen & Myllyrinteen sketsissä, jossa playboy selvittää puhelimitse sukupuolitautejaan edelliselle saavutukselleen: ”Joo, ei, ei pitäis olla mitään. Ei, ei oo mitään, no vähän voi olla herppestä, mutta ei siis periaatteessa mitään, no vähän kondyloomaa, eli ei, ei oo mitään.”

Lue kokonaan…

Yhdysvaltojen presidentinvaalit näyttävät pressin todelliset kasvot

Kiitos kännykän, jossa on kamera, ja kiitos Internetin, pystyy kuka tahansa lähettämään hyödyllistä informaatiota nopeasti muiden ulottuville. Viimeisin Hillary Clintonin kanttuveikohtaus, jossa hän menetti kykynsä kävellä, ja jonka seurauksena hänet jouduttiin raahaamaan mustaan ambulanssiin, sai perinteiset uutislähteet (kuten New York Timesin), näyttämään sangen puolueellisilta. Ne eivät halunneet toimittaa äänestäjille rehellisesti informaatiota siitä mitä paikalla tapahtui.

Lue kokonaan…

Lue tämä kymmenen vuoden kuluttua — viesti menneisyydestä

Mitä tekisit jos seisoessasi rannalla näkisit valtavan aallon tulevan kohti? Silloin kun vuonna 2004 Tyynenmeren tsunami iski, meri vetäytyi ja paljasti rantahiekassa kiviä, ehkä simpukoita ja kaikenlaista sellaista, joka tavallisesti oli veden alla. Jotkut ihastelivat vetäytyvän meren paljastamia esineitä ja asioita. Vuonna 2015 Suomemme rannoilla meri vetäytyi. Meille Suomen Punainen Risti, poliitikkomme, pressi ja kaikki asioista parhaiten tietävät sanoivat, että avatkaa ovenne, sydämenne, ja tietysti lompakkonne. Ottakaa vastaan kaikki se mikä on tulossa… Kun luet tätä vuonna 2025, toivon, että muistat ketkä ovat tästä vastuussa.

Lue kokonaan…

Geo Stenius, perussuomalaiset ja Natsi-Saksa

Olisivatko perussuomalaiset ministerit ehdottaneet, että apu pitää antaa Natsi-Saksassa paikan päällä, kun tuhannet juutalaiset pakenivat henkensä uhalla maasta? Tosin silloinkaan pakolaisia ei otettu mielellään vastaan missään muualla. Näin kirjoittaa Uudenmaan toimittaja Geo Stenius lehtensä nettisivuille. Hän katsoo suomalaisten sietävän ottaa niistä miljoonista Eurooppaan pyrkivistä pakolaisista useampia, useampia, useampia. Hänen mielestään perussuomalaiset ovat vallan natsimaisia olentoja, sillä perussuomalaisten mukaan pakolaisten ottamisen pitäisi perustua vapaaehtoisuuteen, ei pakkoon. Stenius kannattaa pakkoa, ei sitä mitä pakolaisten asuttajat ja elättäjät ajattelevat. Hän on valmis tinkimään turvallisuudesta, elintasosta, elämänlaadusta — sinun ja sinun lastesi turvallisuudesta, elintasosta ja elämänlaadusta. Tulee mieleen sanonta ruotsalaisista, jotka ovat valmiita taistelemaan viimeiseen suomalaiseen! :-D

Lue kokonaan…

Mitä "Ei mainoksia, kiitos" sinun mielestäsi tarkoittaa?

Voi hitsit, voi hitsin hitsit. Uusimaa-mainoslehden jakajalle "Ei mainoksia, kiitos" ei tarkoita mitään, tai hän ei välitä siitä tai hän ei osaa lukea. Siinä on kolme vaihtoehtoa. Toinen toistaan huonompia. Vilkaisin toki mainoslehden sivut läpi. Jossain sen kulmassa kerrotaan kuinka tällaiset anomuumit nettikirjoittelijat tuovat ihmisistä pahimman esiin. Mutta mitä vielä! Uusimaahan se sen tuo. Nimittäin lehden sivuilla on oikein kuvallinen vakuutus siitä, että Suomen ja länsinaapurimme demaripuolueiden pääjehut tulevat kolkuttelemaan porvoolaisten oville vaalien kunniaksi.

Lue kokonaan…

Suomen ilmatilan valvonta on kuin Uusimaan uutisointi

Keltainen lehdistö julkaisi jutun, jossa vakuutellaan kuinka aseistettu Hornet on aina valmiudessa ja ettei täällä ikuna jää ilmatilan loukkaus huomaamatta. On jatkuva päivystys. Varmaan se on totta. Mutta eikö tuossa hiljattain joku idän uhka kruisaillut Porvoon kohdalla merialueen yli ja hävittäjämme lähti tarkistamaan asiaa vasta kun tapahtuneesta oli kulunut useita tunteja? Niinpä… Täällä, jossa nyt asun, julkaistaan Uusimaa-nimistä lehteä. Kun täällä järjestettiin lentonäytös, ilmailushow tai jotakin sellaista, Uusimaa uutisoi asiasta pari päivää tapahtuman jälkeen. Tuo asia harmittaa kaikkia meitä, joilla ei ole mahdollisuuksia ostaa pääsylippua aikakoneeseen.

Lue kokonaan…