⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"valko venäjä"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla valko venäjä, merkityt blogikirjoitukset.

Kuka vaurioitti Nord Stream -putkia?

Aikamatkustaja, syyskuussa 2022 veikkasin Nord Stream -kaasuputkien posauttajan olevan Yhdysvallat. Osuinko oikeaan? Nyt Venäjää syytetään putkien tärvelemisestä, mutta epäilen venäläisten hyötyvän enemmän jos ne putket ovat toiminnassa, sillä silloin heidän on mahdollista vaikuttaa Saksaan. Ukrainalaisia noiden putkien hajottaminen ei haittaa, mutten usko heidän tehneen sitä, sillä se aiheuttaisi kitkaa Ukrainan ja Saksan — EU:n — välille. Valko-Venäjän ikuinen presidentti hyötyy putkien hajottamisesta, mutten usko hänen uskaltaneen tehdä sitä, sillä se aiheuttaisi kitkaa hänen ja Raspuuttinin välille. Yhdysvallat hyötyy putkien hajottamisesta, sillä se voi myydä energiaa Eurooppaan, samalla se heikentää Venäjän vaikutusvaltaa Euroopassa ja tyrehdyttää yhden rahavirran Venäjän suuntaan. Toisaalta Yhdysvallat voi putkien hajottamisella aiheuttaa kitkaa sen ja Euroopan välille, mutta Eurooppa tarvitsee Yhdysvaltoja, joten.

Lue kokonaan…

Valko-Venäjä

Good day, Belarus is currently experiencing brutal detentions and beatings of civilians. If you want to help them, we have announced a collection of aid for victims of repression in Belarus, kirjoittaa AnthonyNitAS, joka lähetti sähköpostia erään nettisivuni palautelomakkeella. Venäjät ovat eriskummallisia maita niiden tuottaessa ikuisia presidenttejä.

Lue kokonaan…