⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"varusteleka"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla varusteleka, merkityt blogikirjoitukset.

Varusteleka myi asbestia sisältäviä kaasunaamareita — hupsista!

Inttitavaran erikoisliike Varusteleka haluaa takaisin myymänsä neuvostoliittolaisten kaasunaamarien GP-5 ja PDF-2 suodattimet. Sellaiset ylijäämätuotteet sisältävät Työterveyslaitoksen mukaan asbestikuituja ja ne ovat siten vaarallisia hengelle ja terveydelle. Hupsista!, toteaa Varusteleka nettisivullaan julkaisemassaan tiedotteessa. Asbestiyllätyksestä kertovaa uutista on jaettu Varustelekan Facebook-sivuilla yli tuhat kertaa.

Lue kokonaan…

Varusteleka hankki ase-Jeesuksen Suomeen

YouTubessa on sellainen kanava kuin Forgotten Weapons. Sillä on nyt lähes 500 000 tilaajaa. Kanavalla esitellään harvinaisia tuliaseita eri puolilta maailmaa. Kanavan juontaja on partasuinen mies Yhdysvalloista. Ulkonäkönsä takia juontajaa kutsutaan lempinimellä Gun Jesus, eli ase-Jeesus. Kotimainen armeijatavaraa ja erä- ja retkeilytuotteita myyvä Varusteleka saa runsaasti hyvää näkyvyyttä tuolta Forgotten Weapons -kanavalta, ja sen sivushow’lta InRange TV:ltä, nyt kun ase-Jeesus tuli käymään Suomessa. Varustelekan vieraat ovat tavattavissa tänään 27.6. kello 17–18 Helsingissä osoitteessa Ruosilantie 2. Siellä sijaitsee V-lekan toimipaikka. Treffitapahtumaan on Facebookin mukaan tulossa 69 henkilöä ja 243 muuta on osoittanut olevansa asiasta kiinnostunut.

Lue kokonaan…

Varusteleka pyrkii Suomen Mil-Teciksi

M05-maastokuviota hyödyntäviä tuotteita on laskettu armeijatavaran erikoisliike Varustelekan nettikauppaan ennakkomyyntiin. Särmän M05-valikoimaan kuuluu lippiksiä, lierihattu, karvalakki, pakkastakki ja -housut, lumipuvun housut ja takki, ja vähän muitakin asusteita. Särmä on Varustelekan oma tuotemallisto. Sen lisäksi sillä on Terävä- ja Jämä-tuotteita. Muistan lukeneeni Varustelekan nettisivuilla työpaikkailmoituksen, jossa paljastettiin, että firma pyrkii tilanteeseen, jossa sen omat tuotteet ovat enemmän edustettuina esimerkiksi Mil-Tecin ja muiden kilpailevien valmistajien tuotteiden kustannuksella.

Lue kokonaan…

RePack

Vaatteita ja armyhenkisiä tavaroita myyvä Varusteleka.fi, nettiapteekki Apteekkishop.fi, lasten ja vauvojen vaatteita myyvät Ihanan.fi sekä Pikkulinnun.fi ja muutamat muut verkkokaupat testaavat RePack-pakkausta. RePack on kotimainen keksintö. Se on uudelleen käytettävä pakkaus, jolla asiakas voi saada tavaransa nettikaupasta maksamalla muutaman euron ekstraa. Esimerkiksi Apteekkishop.fi ja Varusteleka.fi pyytävät RePack-paketin käyttämisestä 3,5 euron panttimaksun tms. lisämaksun. Apteekkishop.fi tarjoaa tuon pakkaustavan valinneille asiakkaille 10 euron lahjakortin. Sen voi käyttää missä tahansa RePackia käyttävässä verkkokaupassa. Varusteleka.fi puolestaan tarjoaa RePackin käyttäjille 10% alennuskoodin omaan nettikauppaansa.

Lue kokonaan…

Varustelekan kassi — made in India

Mietin tänään kuinka pienistä asioista mahdankaan rohjeta lähteä säveltämään blogiini täytettä. Sitä mietiskellessäni muistin Varustelekasta hankkimani kassin, joten aion harhautua hetkeksi rättiblogien skeneen kirjoittamalla kankaanpalasta. Blogilistan mukaan muotiblogit ovat kuuminta hottia: sen etusivulla sijaitseva kuumien blogien lista sisältää edelleen vaatteisiin liittyviä plokeja yhdeksän kymmenestä.

Lue kokonaan…