⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"wolf cms"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla wolf cms, merkityt blogikirjoitukset.

Transifex Live

Käännöspalvelu Transifex sai kesäkuun lopussa uuden JavaScript-pohjaisen työkalun. Sen nimeksi annettiin Transifex Live. Se on yhden rivin pätkä nettisivun HTML-merkkauksen sekaan liitettävää JavaScriptiä. Sillä voi luoda lokalisoitua sisältöä aikaisempaa vaivattomammin. Transifexia käytetään esimerkiksi monikielisten nettipalvelujen, kuten WolfCMS:n, kääntämisessä. Transifex Livellä pyritään nopeuttamaan käännettävien tekstistringien keruuta, kääntämistä ja jakelua. Tuo työkalu on vielä beetavaiheessa. Löytyy täältä.

Lue kokonaan…

Wolf CMS:n rahatilanne

Wolf CMS:n päätös viestittää yleisölle myös projektinsa finanssipuolen asioista on ihailtavaa. Selkeästi esitetyissä sarakkeissa osoitteeseen finances.wolfcms.org avatulla sivulla näytetään vasemmalla puolen minkälaisia tuloja proggis on saanut osakseen. Oikeanpuoleisessa sarakkessa näkyvät menot. Lisäksi sivun alaosaan on merkattu viivan alle ja punaisella värillä, ettei Wolf CMS ole ainakaan taloudelliselta kantilta ajateltuna rahasampo.

Lue kokonaan…

Wolf CMS kerää spämmiä

Tutustuin Wolf CMS -julkaisujärjestelmään julkaistuani sillä toimivan minisivuston osoitteessa copperrepiping.info. Sivuston etusivulla on mahdollisuus julkaista kommentteja. Käytössä on jokin Wolf CMS:n oma kommentointitoiminto. Ironista ehkä, mutta se on täysi susi.

Lue kokonaan…