⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"ylioppilaslehti"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla ylioppilaslehti, merkityt blogikirjoitukset.

Blue Whale

Mikä saa nuoren tekemään ilmiselvästi typeriä, vaarallisia asioita? Ehkä se ei ole paras kysymys kysyä, jos halutaan ymmärtää miksi Blue Whale vetoaa nuoriin. Nuoret ja vanhat ovat kautta historian tehneet typeriä ja vaarallisia asioita. Luulen sinivalasvillityksen tempaisevan mukaansa, koska siinä saa nauttia samanmielisten ihmisten hyväksynnästä ja ehkä arvostuksestakin tekemällä rohkeita asioita, ja koska pelin jättäminen kesken tarkoittaa epäonnistumista ja häviämistä. Blue Whale vetoaa sekä nuoren kilpailuviettiin että laumasieluisuuteen.

Lue kokonaan…

Te olette kakkahousuja — netti ei unohda

Kasariluvulla televisiossa näytettiin Blackadder-sarjaa, jossa Rowan Atkinson esitti lusmua upseeria 1. maailmansodan eturintamalla. Eräässä jaksossa Blackadderin esimies tuli tupaan runoilemaan: Row, row, row your boat. Gently down the stream. Belts off, trousers down. Isn’t life a scream? Whoa! Siihen Blackadder totesi Fabulous. University education, you can’t beat it. Ylioppilaslehden tekijät Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö varmaan yhtyvät tähän.

Lue kokonaan…