⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

3/262

Olet tällä hetkellä weblogin sivulla 3/262. Blogin etusivulla listataan kaikkein uusimmat kirjoitukset.

Demi on poissa

Osoitteessa www.demi.fi ilmoitetaan: Tällä paikalla sijaitsi Demi.fi 1998–2021. Kiitos menneistä vuosista! Sivuston title-tekstinä on: Demi sulkeutui 29.3.2021.

Lue kokonaan…

Virpominen on sallittu

Tiesittekö, että virpomista ei ole kielletty? Virpomiseen on annettu suostumus. Voi, kuinka armollisia hallitsijamme ovatkaan! He eivät sittenkään ole tyrannosauruksia eivätkä tiktaattoreita, vaan reiluja järjen ihmisiä.

Lue kokonaan…

Jelppaa vähäosaista

Kotimaanapu.fi julkaisee vähäosaisten avunpyyntöjä. Niitä on Raisiosta, Kiteeltä, Turusta, Järvenpäästä, Savonlinnasta, Tampereelta, Oulusta, Joensuusta, Vaasasta, Seinäjoelta, Lohjalta, Ylistarosta, Anjalankoskelta, ja Kiteeltä.

Lue kokonaan…

Nettivinkki.fi ei ole poliisin luomus

Nettivinkki.fi-sivuston ulkoasun oikeassa yläkulmassa on linkki sivulle, jonka nimi on Oikeudelliset huomautukset. Sen sivun alaosassa on 9 pikselin fonttikoolla seuraava lauselma: Nettivinkki © 2010-2020 Harry Sintonen <sintonen@iki.fi>. Tämä sivu on parodia. Yhdennäköisyys muiden internetissä olevien sivujen kanssa on täysin tahatonta. Sivuston tarkoitus on herättää keskustelua siitä, saako täysin ulkopuolinen ei-viranomaistaho kerätä tietoja mahdollisesti laittomasta materiaalista. Kyseessä on myös kannanotto isoveli-yhteiskuntaa vastaan. Mielestäni internetin tulisi olla vapaa.

Lue kokonaan…