Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

3/252

Olet tällä hetkellä weblogin sivulla 3/252. Blogin etusivulla listataan kaikkein uusimmat kirjoitukset.

Ullatuus! Redditiläisten vaippatarve nousujohteinen.

Redditillä on asiaa. Meillä oli pieni tietoturvaan liittyvä välikohtaus. Tässä kerrotaan mitä sinun täytyy tietää. Jos et jaksa lukea koko juttua: hakkeri tunkeutui muutamaan Redditin järjestelmään ja kykeni pääsemään käsiksi osaan käyttäjädatasta, mukaan lukien osaan nykyisistä sähköpostiosoitteista, ja tietokannan varmuuskopioon vuodelta 2007, jossa on sekä vanhat suolatut että hassatut salasanat. Sen tietovuodon jälkeen olemme suorittaneet paljon tutkimuksia nähdäksemme mitä asioita on kopeloitu, ja parantaaksemme systeemejämme ja prosessejamme estääksemme samaa toistumista.

Lue kokonaan…

Järvisyyhy

Tartun järvisyyhy-sanaan sen ollessa hieno sellainen. Suomenkielisen Wikipedia-artikkelin mukaan järvisyyhyä voidaan haukkua myös uimarinkutkaksi. Latinaksi se on cercarial dermatitis, mutta ehkä sen voisi kotomaallistaa muotoon: kerkariaalinen/kerkaarinen dermatiitti.

Lue kokonaan…

EU Googlelle: Android auki tai maksa 4 342 865 000 €

Se luku on 4,34 miljardia euroa. Google joutuu maksamaan sen verran 90 päivän kuluttua, mikäli se ei huolehdi, että Googlen softien edustus Android-käyttöjärjestelmässä oleellisesti heikkenee. Idea tuossa EU:n manifestissa on jokseenkin sama kuin vuos’kausien takaisessa Microsoftin ja Internet Explorerin kombinaatiossa. Aikoja sitten Microsoft mukiloitiin sen tautta, että sillä oli nettiselaimena Internet Explorer liian hyvin edustettuna Windows-käyttöjärjestelmissä.

Lue kokonaan…

Oi! Liftari, näin voit parantaa mahdollisuuksiasi saada kyydin

Eilen pimeyden jo tultua olin autoilemassa. Ajoin 80 kilometrin tuntinopeudella maantiellä, jossa ainoat valonlähteet ovat autojen lamput. Odottamatta ja yhtä äkkiä näin tien vieressä seisovan ihmishahmon. Sitten hän oli jo takanapäin. En ottanut häntä kyytiin useista syistä, mutta ensimmäinen ja niistä tärkein on, etten nähnyt liftaria ajoissa.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi