Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

TNT ei soita, DPD soittaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 4. kesäkuuta 2019 kello 23.42

Tämä on jatkoa kesällä 2012 julkaistulle blogimerkinnälle UPS soittaa ja sitä paria kesää myöhemmin täydentäneelle DHL ei soita -kirjoitukselle. Sain helmikuussa kotiin kannettuna paketin DPD:n lähetiltä. Hän soitti noin tuntia ennen toimitusta. Tänään sain paketin TNT:ltä. Sieltä ei soitettu. Eli kertauksen vuoksi: DHL ei soita, UPS soittaa, DPD soittaa, TNT ei soita.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"TNT ei soita, DPD soittaa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1291 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 9. maaliskuuta 2016

DHL kuletukset taitaa nykyään tulla suomen päässä postin kuletukseen. Ne saattaa soittaa, olla soittamastta, pistää tekstiviestin tai olla pistämättä.

Petri kirjoitti 13. maaliskuuta 2016

Thänks! :-) Voi hyvinkin käydä niin että myös muut kuljetuspalvelut joutuvat käyttämään ainakin joillain paikkakunnilla Postia välikätenä.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi